Zeven verdachten melden zich na publicatie foto’s

maandag 25 januari 2016

Geldermalsen - Bij de politie hebben zich inmiddels 7 personen gemeld, na het publiceren van een aantal geblurde foto’s op politie.nl. Zij herkenden zich van de foto. Ook kwamen er drie tips binnen waarmee de politie mogelijk verder kan in het achterhalen van de identiteit van andere relschoppers. Er zijn inmiddels zes foto’s verwijderd van politie.nl.

Om de andere relschoppers eenzelfde kans te geven als de eerste groep heeft de politie in opdracht van het OM besloten om de komende dagen nieuwe geblurde foto’s op politie.nl te plaatsen zodat verdachten, die betrokken waren bij de ongeregeldheden op 16 december jl. in Geldermalsen, zich kunnen melden.

 

 

 

Woensdag 27 januari worden bij Bureau GLD ongeblurd  de foto’s getoond die vanaf vrijdag jl. op politie.nl stonden en nog niet herkend zijn. De geblurde exemplaren die deze week op politie.nl worden geplaatst worden eveneens bij Bureau GLD getoond.

 

 

 

Mocht dit allemaal niet het gewenste resultaat opleveren, dan worden 2 februari a.s. alle beelden die niets hebben opgeleverd ongecensureerd getoond bij Opsporing Verzocht.

 

 

 

2015614903

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rhenoy | 112 alarmeringen Rhenoy | Goedkoop Tanken in Rhenoy | Supermarkten in Rhenoy | Weerbericht Rhenoy