Twee aanhoudingen na overval cafetaria Burgemeester Meesplein

zondag 27 september 2015

Leerdam - De politie heeft zaterdagavond 26 september twee jongens van 15 jaar uit Leerdam aangehouden na een overval op een cafetaria diezelfde avond. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Niemand raakte gewond. De twee jongens zijn inmiddels in verzekering gesteld.

Zaterdagavond rond 22.30 uur kwamen twee onbekende gasten de cafetaria aan het Burgemeester Meesplein binnen lopen. De twee bedreigden het aanwezige personeel met een steekwapen en eisten geld. Nadat het tweetal een onbekend bedrag had buitgemaakt, ging het er snel vandoor.

De politie werd vervolgens gewaarschuwd en startte direct een uitgebreide zoekactie in de omgeving. Op basis van het signalement werden niet veel later aan de Patrimoniumstraat de twee 15-jarige jongens aangehouden. Bij het controleren van de jongens werden een hoeveelheid geld, verdovende middelen, een stroomstootwapen en pepperspray aangetroffen. De twee zijn dan ook meegenomen naar het bureau om gehoord te worden en zijn inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de overval en de betrokkenheid van de jongens wordt verder voortgezet. De spullen die de twee bij zich hadden, zijn in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Rhenoy | 112 alarmeringen Rhenoy | Goedkoop Tanken in Rhenoy | Supermarkten in Rhenoy | Weerbericht Rhenoy